Eu cand l-am vazut pe Kenny atacand-o pe Jane am crezut ca il pierdusem definitiv asa ca am ales sa-l omor pentru a ii salva viata lui Jane.
Initial credeam ca Jane a fost atcata de zombi si pierduse copilul...nu ca totul a fost doar teatru.
Insa dupa ce m-am intors cu ea la masina si am vazut copilul acolo... nu pot spune ca am fost mandru de ea, insa nu am lasat-o singura deoarece intodeauna am crezut in a doua sansa asa ca am ales sa merg cu ea.
Intodeauna am incercat sa ii impac pe amandoi dar nu s-a putut. Cu Kenny era o poveste lunga deci clar m-am simtit atasat de el iar cu Jane am ales sa fiu foarte prietenos ca sa descopar de ce doreste sa fie asa "lone wolf" si am ajuns sa o apreciez pentru felul ei de a fi...dar nu sa o admir.
Iar personajul meu favorit este Clementine... inca din primul sezon am simtit ca o simpatizez chiar din clipa in care am intalnit-o... probabil datorita inocentei ei. Iar in al doilea sezon am fost foarte surprins sa vad cat s-a putut maturiza si am apreciat-o si mai mult.
Buna ^.^
Eu l-am salvat pe Kenny pentru ca Jane a mai parasit grupul odata si nu aveam incredere in ea.Plus ca, ea l-a ascuns pe AJ intr-o masina si a spus ca de fapt a murit doar pentru a-l testa pe Kenny, deci si-a cam "cerut-o". Apoi am ales sa raman cu Kenny.
Personajul meu preferat e Clementine pentru ca, desi e doar un copil, se comporta ca un adult.
Eu l-am ales pe Kenny pentru ca Clem il cunoaste de mult timp si tot timpul a avut grija de ea si altceva nu stiu ce sa zic.
Personajul meu preferat este si va fi Lee.