| IAmABlueMonkeyDude a întrebat:

Salut,sunt sura pe metin mondial. Vreau si eu sa-mi spuneti care ar fi bonusurile perfecte pentru un sura in pvp(set universal), cu tot cu 6/7. Daca imi ziceti cum sa fac set universal pentru sura in pvp + sa imi dati un switchbot care functioneaza pe 6/7 si merge sa pui sa faca pe mai multe slot-uri (sa bonuseze mai multe iteme cu ce vrei tu in acelasi timp)dau funda! apropo sa functioneze pe mondial si sa imi ziceti cum se instaleaza.Iti multumesc si iti sunt recunoscator! Apropo sunt pe magie neagra!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa fii bun la bataie generala ai nevoie la 6/7 de pv si de rez rase (oricare sura ninja depinde care e cel mai des intalnit) si la bonusurile normale ai nevoie de sabie 2 maini pumnal sageti pv critica patrunzatoare semi-om viteza de atac, imun, evitarea sagetilor, rezistenta la magie si surau foloseste foarte multa mana deci ai nevoie de multa int.winkingEu iti recomand swichbot V3.1 il gasesti pe net se gaseste repede! Sper ca ti-am fost de ajutor

| IAmABlueMonkeyDude explică (pentru anonim_4396):

Poti te rog sa-mi zici mai exact pe ce sa bag? daca merge si switch-ul si imi zici direct funda happy

Daca poti sa imi spui pe ce iteme/accesori merg acele bonusuri iti dau funda direct!

Scuze ca am postat 2 raspunsuri asemanatoare...Dar nu il vedeam pe primul...

| anonim_4396 a răspuns (pentru IAmABlueMonkeyDude):

Bagi de exemplu pe Armura-Sabie, 2 maini, pv(daca vrei sa fii bun impotriva war si la 6/7 rezistenta war si pv), la sura pv sabie si vant(daca pica vant daca nu tot e bine) la 6/7 rez sura si pv, la saman-pv, clopot, evantai(si la 6/7 rez rez saman si pv), la ninja trebuie sageti, pumnal, pv(Si la 6/7 pv si rezistenta ninja)

Deci pe accesorii ai nevoie incepem cu, colierul deci ai nevoie de urmatoarel bonusuri:
Ca sa fii bun impotriva war sabie 2 maini pv(si critica daca pica daca nu tot e bine)
La ninja:pv,pumnal,sageti(si critica daca pica daca nu asta e)
La sura:sabie,magie, pv(si critica daca o cadea daca nu asta e viata)
La saman:clopot, evantai, pv(si critica daca e sa casa si tot asa)
La bratara ai nevoie de hh critica si patrunzatoare la fiecare rasa
La cercei semi-om la fiecare si in rest e ca la colier in afara de pv
La papuci exact ca la colier
La coif hh evitare sageti si magie si vant(la sura), fulger(la saman) daca nu e foarte bine si asa
La arma ai nevoie de hh critica patrunzatoare si str daca esti war daca iti lipseste 1 tot e bine si cam atat aa am uitat si la scut ai nevoie de
Imun, hh(semi-om), str,/si sansa de a bloca/reflecta un atac corporal sper ca te-am ajutat!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si la fiecare e la fel la 6/7 daca vrei sa faci set war ai nevoie de war pv! La toate itm la 6/7 ai nevoie de war si pv daca e din set war si la fel la celelalte rase!

Ti-am zis tot ce trebuia sa stii sper ca dai funda daca crezi ca te-am ajutat sport la batut lume!

7 răspunsuri: