| flaviu1 a întrebat:

sunt un jucator de samp si am hotarat sa imi deschid un server de sa`mp ( San Andreas Multiplayer) problema e ca eu am ip dinamic (de la R. D. S ) si nu pot sa hostez acel server. Am venit aici pentru a cauta un binevoitor care ar vrea sa faca o fapta buna. si sa ne hosteze serverul aproape non-stop. sau cam de la ora 7 dimineata pana la 23:00 seara ar fi perfect. nu as fi dispus sa dau bani. deoarece asa mai bine i`au de la o firma de hosting. Si nu prea sunt multumit sa raman in minus cu banii din acest server as vrea sa fie echilibrat fara bani platiti...
Daca vreti sa furati Gamemoduri. filescripturi etc. de pe server mai bine nu va oferiti ca vreti sa il hostati. (ganditiva la cat a muncit acea pers sa il faca si cat v-a luat voua sa il furati.) Deci nu acept neseriosi. Sper sa gasesc pe cineva care e dispus big grin

1 răspuns:
| r0bert98 a răspuns:

Salut mi-am luat eu acum 2 zile host pe 0ping, am si un gm dar nu-i bun pe host. Daca vrei til hostez eu macar sa nu pierd hostul degeabawinking si daca merge bine il voi tine mai mullt timp. ID meu de mess : al3x_rob3rt98