| tehno125482 a întrebat:

Salut toata lumea azi as vrea parerea dvs.eu am un canal de yotube cu vreo 9 video-uri:

https://www.youtube.com/channel/UCOlfNmn-2mVR8qpN8vnxWgQ /videos? view_as=subscriber

-------------------------------------------------------- -

nu as vrea acum magie dar as vrea sa stiu:

1.cum pot deveni mai popular? imi place sa fac video de aia am facut 9 in 2 zile dar as vrea sa le si vada cineva.nu vreau sa fac 1000000 de subscriberi in 5 zile nu-s irealist dar vreau macar pana in 1 sau 2 luni sa adun 1000 subscribe activi sau macar 100 de subscribe activi.

2.e bine ce fac credeti ca continutul e bine facut cat de cat. vreau sa fiti cat de realisti puteti.nu vreau sa aud raspunsuri,, da imi place.ma abonez,, vreau sa aud raspunsuri lungi si realiste cu sfaturi pareri etc.

cel mai bun raspuns are funda!

Răspuns Câştigător
| Samariteanul a răspuns:

Parte de intrare, inceputul e fain cu '' i am sorry'', dar filmarile sun slabute.M-am uitat la clash si in primul rand trebuie sa vorbesti! In al doilea rand ai nevoie de muzica de fundal si in principiu sa fi bun, nu sa iei bataie. Uita-te la boddy'' pe Youtube la clash ca si el avea putin abonati si a profitat de acest joc si a facu peste 100.000. Si de asemenea fa-ti reclama la canal.Bafta

| tehno125482 explică (pentru Samariteanul):

Mica recomandare. uitate la un video mai recent ca de exemplu cel de ieri.in acelea vorbesc.sunt destul de bun la clash.am terminat provocarea cu 5 winuri.numi place sa schimb coloana sonora a jocurilor o prefer pe cea originala.ps:parerea ta este invalida pentru ca eu as fi dorit o parerea folmulata pe baza videoclipurilor care sunt dupa cel de clash

| Samariteanul a răspuns (pentru tehno125482):

Frate m-am uitat, mai mult de atat n-am ce sa-ti fac. Oamenilor le place muzica, daca nu vrei coloana sonor problema ta, dar iti trebuie o promovare la canal ca nimeni nu stie de el si mai ales FA CEVA mai interesant ca de clash ne-am saturat toti sa tot vedem meciuri, iar celelalte nu atrag oamenii prea mult.Videoclipurile sunt prea slabute.

2 răspunsuri: