Pai the saboteur mi-a placut foarte mult nu am gasit nici o misiune sa semene cu alta este cu al2lea razboi mondial esti un irlandez si omori nazisti ii putin fictiune acolo in joc ii destul open world te poti plimba prin tot Parisu apoi skyrim, starcraft(toate) rome 2 imi place mult lost planet 3 si warcraft 3, si FT
Mersi de idei probabil voi incerca in special The Saboteur si restul dar ce inseaman FT fii mai explicit te rog
Frozen throne ii un dlc cred sa-i zic asa continuarea povestii dupa warcraft 3 FT vine WoW(World of Warcraft) primul apoi the burning crusader(TBC) apoi rise of the lich king si cataclysm acuma ii mist of pandaria ii online mmorpg continua povestea din warcraft.
Da stiu doar ca eram cu obisnuit cu numele cmomplete nu cu FT sau TBC dar stiu ce-s am jucat putin
Iar ceea ce am jucat si mi-a dat dependenta pana l-am terminat a fost overlord 1 si rising hell(expansion) si overlord 2 nu stiu daca ti-ar placea.
Scuze pentru greselile gramaticale...SHOOTER* JOCI* si restul ma grabesc probabil de asta