| murloc a întrebat:

80 de lei pe luna se simt? Cand o sa mz asez la casa mea peste 4 ani (am 14 ) si o sa am servici-bani (Doamne ajuta, si sa fiu si sanatos), o sa vreau sa platesc lunar pentru world of warcraft. Exista si o modalitate de a juca fara plata lunara pe servere oficiale? Revenind la subiect, se merita? Adica, in loc sa fumez (nu o sa ma apuc niciodata) si sa dau 300 pe luna pe tigari, mai bine bag un world of warcraft noaptea (ziua o sa imi traiesc tineretea si noaptea ma joc, uit la tv, mananc, dorm. ) Ce parere aveti?

2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nici nu stiu cum sa incep sa-ti spun mai prescurtat cum va fi...big grin
Cand vei avea 16-17 ani vei uita de acel joc tampit, apoi va mai trebui si sa muncesti happy seara, noaptea va trebui sa ai grija de tineretea ta happy Jocurile daca iti vor mai placea vei juca jocuri bune nu rahaturi din astea din cand in cand...

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Ipavel are mare dreptate!
Cand o sa cresti nu o sa te mai gandesti la acele jocuri.
Uite-te de exemplu la mine...
Acum un an eram contaminat. Pierdeam zeci de ore pentru jocurile de genul. Si am ramas cu ceva?
NU!

Eu m-am lasat de gaming intrucat la un moment dat mi-a pierit cheful.
Daca ajungi la o anumita varsta *lol, eu am 17, nu sunt moshee hee* si daca te gandesti la ce e bine pentru tine atunci nu o sa-ti mai placa jocurile.

Eu nu joc nimic in momentul de fata.
Am vrut de multe ori sa-mi iau din nou anumite jocuri gen LOL, Skyrim dar nici nu ajungea donwload-ul la 10% ca ma gandeam - "Cu ce o sa ma ajute?"

O sa-mi fac un viitor din asta?
O sa-mi fac prieteni prin asta?
O sa gasesti vreo fata sau ceva daca faci asta?
O sa te ajute in orice fel? O sa inveti engleza?

Incearca sa le scazi si vezi ca nu ramai cu nimic! O sa ramai cu timpul pierdut si cu multe pareri de rau intrucat in timpul respectiv ai fi putut face altceva care sa te ajute.

Nici eu nu am de gand sa ma apuc de fumat dar asta este alegerea mea. Nu-i vad rostul!
La fel si cu jocurile... Decat sa stau noaptea pe jocuri prefer sa dorm, sa fac ceva in photoshop sau sa citesc eventual.

Cine stie man, poate ca noaptea o sa ai si alta ocupatie in afara de jocuri if you know what i mean.

Ce parere sa am? Nu stiu ce parere sa am... Este viata ta, faci tot ce vrei!
Nu lasa niste straini sa-ti spuna ce sa faci. Este decizia ta! Eu atat spun, eu am pierdut mult timp pe jocuri si regret dar nu mai am ce face! Nu pot da timpul inapoi. Cat timp am pierdut... il mai primesc inapoi? Nope.Nici macar nu am amintiri frumoase din jocuri, imi amintesc doar playeri frustrati, fara viata sociala care tipa din diverse motive si copii vai de capul lor care uita sa dea caps off.
Succes!