| Lorena_Bejan_1991 a întrebat:

Acum cativa ani, cam 5 ani, sau chiar mai mult, jucam un joc de care nu ma plictiseam niciodata. Nu-mi mai amintesc prea multe, dar stiu ca il jucam in permanenta. Erau niste tunele prin care trebuia sa trec, si am impresia ca erau si niste nemti pe care trebuia sa-i impusc. Si aveam mai multe mape cu tot felul de masinarii sau nave. Si puteam sa ma teleportez de la una la alta. Mapele puteau fi spre exemplu ceva gen desert. Undeva pe mapa era un cerc mare cu niste columne. Si parca, nu mai sunt sigura, in centrul acelui cerc era ceva ce aveam nevoie. Nu mai stiu cu exactitate scopul jocului, insa stiu ca erau mai multe misiuni.
Daca stie cineva un joc asemanator, din orice punct de vedere va rog sa-mi spuneti sad
Multumesc anticipat!

1 răspuns:
| Tom36 a răspuns:

Singurul joc pe care il stiu in care impusti nemti e Wolfenstein. Nu stiu sigur daca asta e, si daca e nu stiu care dintre ele pentru ca sunt vreo 10.
Uite niste gameplay poate e ceva asemanator cu ce te jucai tu:
http://youtu.be/Jg-W0qa_UB8?t=37m28s

Ai putea sa dai mai multe detalii, de exemplu daca jocul e 2D/3D, e first person, third person, isometric, side-scroller, etc. Poate imi mai aduc aminte ceva.