anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 2 intrebari acum, dar despre acelasi subiect:
1.Am intrat azi pe est2mp si imi zice ca e o problema la net cand ma conectez la server si ca reincearca in 10 secunde, dar pe serverul de united states merge fara probleme.
2. Am intrat pe serverul de united states si mi-a dat kick pentru prea mare "ms", dar ce este acest "ms"?

Răspuns Câştigător
| RocKzZ a răspuns:

Pai :
1. Nu te lasa pe Europe deoarece se conecteaza prea multi si nu mai au unde sa te bage, incearca sa intri cand nu sunt 3000 playeri, uita-te la status pe siteul lor.
2. Acel mersi este cat de bine iti merge tie internetul. Daca ti-a dat kick pentru ca l-ai avut prea mare inseamna ca aveai lag si cand altii dadeau de tine tu mergeai in reluare. Trebuie sa iti iei un internet mai bun sau poate descarcai ceva de pe net nu stiu.

Daca l-ai piratat de pe acum iti spun ca o sa iti dea o gramada de erori. Mai bine il cumperi, nu e o avere si e 75% off pe steam, summer sale. Funda?

| anonim_4396 explică (pentru RocKzZ):

Da, nu stiu ce a avut. Azi am intrat si a mers perfect, cu mersi vreo 40. Jocul il am cumparat original si la net am abonament de 100mb si am dat test aseara si aveam vreo 70, deci nu era de la mine. Chiar nu stiu ce a avut.

1 răspuns: