X4 870K e mai bun tinand cont ca nu poti face crossfire cu celalalt procesor deoarece singurele capabile crossfire cu procesorul sunt r7 240 si r7 250. La nuclee x4 870 e mai bun.
Asta stiam dar de ce pe celalalt merge mai fluid? :/ nu stiu. mi se pare ceva mai frumos pe celalalt
Foloseste r7le integrat pe unele chestii. E o functie automata sa nu foloseasca numai placa video pe aplicatiile care nu au nevoie de ea. Placa video integrata aia e mai buna la full use decat 25% din placa video curenta. Depinde ce jocuri joci. Daca joci doar dota, lol, gta samp, etc foloseste-l pe ala cu integrata. Daca joci csgo, gta 5, tomb rider, mortal kombat xl, etc. foloseste x4-ul.
Oh. deci pana la urma tot la x4 am ajuns celalat nu mi-l ia -.- degeaba le schimb ca nu mi-l mai ia :/ nu stiu dc si nu are nimic, nu e ars nu nimic. In fine. eu joc jocuri puternice cred ca o sa-mi iau un alt procesor mai bun decat astea 2 :/ ok Ms. mai astept si dupa ma decid in legatura cu fundita.
Daca vrei ceva ok pentru ANUL ACESTA e bun (fara gluma) Pentium G4560 deoarece are 95% din performanta lui i3 7100 la doar 55% din pret. Daca vrei ceva bun pentru 1-2 ANI asteapta sa apara AMD Ryzen 3 1100 sau un Ryzen 5 1600 daca ai destui bani.
Banii nu sunt o problema numai ca nu mai vreau sa investesc in pc-ul asta am bagat destui bani, multumesc de raspuns. o sa evaluez fiecare optiune in parte, fiecare raspuns si o sa vad
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: