| nicu_9815 a întrebat:

Am auzit ca la nfs underground 2 este o parola care face masinile sa prinda 400/kmh daca o stiti va rog sa mi-a spuneti si mie si unde trebuie sa scriu >>parola?

2 răspunsuri:
| uNKN0Wn a răspuns:

Parolele la NFS Underground 2 nu le poti scrie ai nevoie de programul Steam, descarca-l si scrie pe youtube NFS Underground 2 Cheats si iti arata acolo cum sa folosesti parolawinkingbafta!

| crismany a răspuns:

Introduceţi următoarele coduri, fără spaţii la Apăsaţi Enter ecran înainte de încărcare un profil: Coduri : gimmevisual1 =Unlocks Visual Upgrades Tier 1, gimmevisual2=Unlcoks Visual Upgrades Tier 2, needperformance1=Unlocks Performance Upgrades Tier 1, needperformance2=Unlcoks Performance Upgrades Tier 2, goforoldspice=Unlocks Old Spice Sponsor Vinyl *works in career*,needmybestbuy=Unlocks Best Buy Sponsor Vinyl *works in career*,gotmycingular= Unlocks Cingular Sponsor Vinyl * works in career*,gottahavebk= Unlocks Burger King Sponsor Vinyl *works in career*,gottaedge= Unlocks Edge Sponsor Vinyl *works in career*, ordermebaby=Gives $1, 000 to start Career mode, and Unlocks Nissan Skyline and Mazda RX-8 in Quick Race,opendoors= The Doors sponsor car,yodogg= Snoop Dogg sponsor car,wannacapone=Capone sponsor car, shinestreetbright=ShinestStreet sponsor car, wantmyd3=D3 sponsor car,davidchoeart=David Choe sponsor car,tunejapantuning= Japantuning sponsor car,gimmechingy=Chingy Navigator sponsor car, gottaedge= Edge vinyl in Career mode, regmybank= Extra 200 in the bank in Career Mode Si cam asta ar fi dar sa stii ca nu exista cod pentru viteza mai mare dar poti folosi un trainer totusi atatea coduri stiu eu sper ca ti-am fost de ajutor