| holyGuard3 a întrebat:

Am avut un cont pe metin2 ro mai demult pe servaru Gemini si ma intrebam daca mai exista caracterele? si pe ce servar le pot gasi daca mai exista?

7 răspunsuri:
| aCek1ng a răspuns:

Daca nu a intrat nimeni pe contul tau ar trebui inca sa fie acolo happy

| raMLesS a răspuns:

Nu, numai există, nu poţi găsii caracterele pe niciun sv, s-au şters conturile, s-au unit serverele.
Fă-ţi alt cont.

| raMLesS a răspuns (pentru aCek1ng):

Bă copile, vorbeşte gură fără tine, tu nici nu ştii ce-i metinul dar pentru 20 puncte spui şi tu ce-ţi trece prin cap.
Se vede cât metin ştii tu.
S-au şters conturile vechi, dacă s-au şters conturile înseamnă că numai ai caracterele pe care ai jucat, adică pe acel cont aveai tu un war, sura cu iteme... e acum numai ai pentru că s-au şters conturile, s-au unit sv.

| holyGuard3 explică (pentru raMLesS):

Baii prietene dati si voi niste raspunsuri doar asa sa va aflat in treaba contul ala ce care povesteam e si caracterele...doar ca astea de la metin a unit toate cmai multe servere intr-unul singur in cazul meu (Gemini, Aries, Sagitta >>Orion) si e aveam caractere si pe celelalte servere care sau unit cu Orion si s-au bagat toate caracterele de-a valma pe un singur servar Sii astia de la Metin Mi-au mai creat ei un cont fara ca eu sa stiu si au bagat acolo restul de caractere care nu incapeau pe contul meu initial Si apropo mai asta Care are si el 17-18 ani si se crede matur intai informeaza-te inainte sa raspunzi la o intrebare pe TPU Nu mai raspunde asa si tu asa sa te afli in treaba

| raMLesS a răspuns (pentru holyGuard3):

Da, s-au şters conturile priceput?
Sau Ş-T-E-R-S.
ŞTERS înţelegi?

| holyGuard3 explică (pentru raMLesS):

Nu sau sters.

| raMLesS a răspuns (pentru holyGuard3):

Ok, atunci continuă să cauţi până îl găseşti.

Întrebări similare