| xShaaro a întrebat:

Am gasit pe eMAG un calculator cu pret destul de micut, as vrea sa va intreb in cate fps-uri duce cs:go-ul sau fortnite-ul? Multumesc anticipat de raspuns!

Răspuns Câştigător
| Benyamin173 a răspuns:

Pc ul este unul exagerat de slab pe partea de gaming... Aduca are un procesor forte vechi, nu are placa video, sursa slabă, memorie ddr 3, 4gb ram... o sa il ruleze forte prost, adica pe low in vreo 40 50 fps uri maxim (m-am uitat le yt)
Dar la un pret de vreo 12 milioane iti poti face un pc decent
pentru a avea un pc bun ai nevoie de o plac video si una acceptabilă (gtx 1050 2gb) este vreo 650 lei... asa ca daca vrei sa iti cumperi acel pc nu se descurcă deloc in jocuri, este mai mult pentru office acel pc

3 răspunsuri:
| Benyamin173 a răspuns:

Dacă vrei te pot ajuta sa iti faci un pc sub un buget anume

| xShaaro explică (pentru Benyamin173):

Desigur, iti voi trimite un pm

| xShaaro explică:

Am uitat sa pun link-ul: https://www.emag.ro/......D8NY24BBM/

| Benyamin173 a răspuns (pentru xShaaro):

Pc ul este unul exagerat de slab pe partea de gaming... Aduca are un procesor forte vechi, nu are placa video, sursa slabă, memorie ddr 3, 4gb ram... o sa il ruleze forte prost, adica pe low in vreo 40 50 fps uri maxim (m-am uitat le yt)
Dar la un pret de vreo 12 milioane iti poti face un pc decent
pentru a avea un pc bun ai nevoie de o plac video si una acceptabilă (gtx 1050 2gb) este vreo 650 lei... asa ca daca vrei sa iti cumperi acel pc nu se descurcă deloc in jocuri, este mai mult pentru office acel pc