| Rafi1337 a întrebat:

Am gasit un pc second-hand si vreau sa imi spuneti daca e bun pentru gaming(cel putin 60 fps pe jocuri) link pc : https://www.mediamonster.ro/......z-380-ghz/
Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

PC-ul este bun dar nu-ti poate spune nimeni cati fps o sa ai. Asta depinde si de calitatea netului si a serverului la care esti legat.

| Rafi1337 explică (pentru Salontanul):

Ms mult!

| Salontanul a răspuns (pentru Rafi1337):

Multumesc si eu!

7 răspunsuri:
| KlibrDM a răspuns:

PC-ul nu are placa video dedicata, bafta cu acel Intel HD 2000 rolling on the floor

| Salontanul a răspuns (pentru KlibrDM):

Placa video integrata are 1, 35 Gb si fii sigur ca are un slot PCI-e pe care se poate pune o placa. Altfel, eu obtin peste 60 FPS in anumite jocuri tot cu o placa asemantoare (integrata). Depinde si de alti factori nu numai de placa video.

| KlibrDM a răspuns (pentru Salontanul):

Cand a zis de gaming banuiesc ca se referea la jocuri putin mai moderne, acel HD 2000 nici CSGO nu ruleaza la 60 FPS. Cu siguranta are un slot PCI-E pentru o placa video dedicata dar nu a mentionat ca ar vrea sa-si cumpere una. Daca intr-adevar vrea sa cumpere o placa video dedicata, atunci sistemul va duce jocurile brici, procesorul fiind capabil de a rula jocurile moderne iar capacitatea de RAM fiind suficienta.

| Rafi1337 explică (pentru KlibrDM):

A,ok atunci imi poti recomanda si mie o placa video mai buna?

| KlibrDM a răspuns (pentru Rafi1337):

In functie de buget poti lua de la GTX 1050Ti pana la GTX 1080Ti. Daca ai monitor 1080p sau daca vei avea in viitor, nu recomand GTX 1060 versiunea 3GB.