Nu prea o sa primesti vizualizari fiindca videoclip-urile tale, dupa parerea mea, nu prea contin ceva atragator. Poti incerca sa faci gameplay-uri la jocuri mult mai cunoscute si incearca sa le faci cat mai "panarama" si foarte amuzante ca sa atragi atentia tuturor. Astfel videoclip-urile tale vor fi si mai scurte, dar vor avea ceva la care lumea s-ar uita din nou si din nou. Asa tu ai sta sa te uiti 15 minute la un videoclip de-al meu jucandu-ma Micro Volts sau S4 League si spunand acolo orice ce-mi vine prin cap? Nu te-ai plictisi? Eu sunt convins ca da. Oricum daca esti dispus doar sa primesti vizualizari poti cere ajutorul user-ilor de pe youtube sa te ajute sa-ti faci reclama. Eu zic ca pana atunci poti cauta sa faci intro-uri mai captivante (daca te intereseaza), iar gameplay-urile sa fie amuzante si sa fie asa un fel de serial sau orice vrei tu, doar sa nu fie lung si plictisitor. Sper ca te-am ajutat cu ceva. Bafta!
Poti face reclama de exemplu pe forumuri pentru channelul tau de GamePlay pentru internautii care sunt interesati sau poti da add la dozadehas@yahoo.com si acolo poti vorbii cu Mikey Hash care te poate ajuta, Eu sunt un mare fan DoZa De Has BaFta