| Catta13 a întrebat:

Salut TPU! Am innebunit intr-un joc vechi, cred ca l-am jucat prin 2008-2010 dar nu mai tin minte sigur. Problema e ca am uitat complet numele la joc, nu imi mai amintesc nici daca era in romana sau in engleza. Mai mult ca sigur jocul era ceva joc pe CD primit la ceva revista. Imi amintesc ca incepea cu o albina/viespe/tantar care intra intr o casa, imaginea se opreste parca la intrarea in casa si incepe un copil sa urle. Dupa acest cutscene incepe jocul, un fel de point and click adventure. Incepi din povul unei fete care este trezita noaptea din cauza urletului copilului si de aici totul devine in ceata, daca nu ma insel trebuie sa iesi in gradina sa culegi un nap cu grebla ca sa faci o supa si dupa cumva ii impletesti niste sosete copilului... parca pleaca de acasa si mi se pare ca la un anumit moment dat jocul schimba personajul principal cu un baiat, restul jocului e in ceata si sunt numai amintiri vagi. DAU FUNDA, DAU ORICE, DAU SI CONTUL DIN BANCA laughing daca reusesc sa gasesc jocul promit ca in urmatorii ani o sa lucrez la un remake pentru el si printre primele persoane care o sa primeasca o copie a remakeului o sa fie persoana care imi spune numele la joc. Multumesc!

1 răspuns:
| BonciuTalent a răspuns:

Daca jocul era la o revista sansele sunt sa fi fost de la revista Level. Poti sa te uiti pe net sa cauti fiecare editie, eu asa am gasit jocurile vechi.

Daca nu era de la revista Level intreaba pe r/tipofmyjoystick si vei primi un raspuns