anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am instalat WoW multen Mists Of Pandaria mi-am facut cont si cand dau sa ma loghez spune ca imi trebuie cont de Battle.net.mi-am facut cont de Battle.net si tot nu merge m-am logat si cu, contul de multen. Funda

10 răspunsuri:
| Hitback a răspuns:

Daca vrei sa joci pe serverul oficial trebuie sa platesti bani reali. Intra pe battle.net si vezi acolo mai multe detalii.bafta

| Callinn a răspuns (pentru Hitback):

Am mai jucat pe multen cataclysm anul trecut... fara bani

| Hitback a răspuns (pentru Callinn):

Probabil dar nu cred ca era server oficial. Battlenet cere bani ca sa joci pe orice server deal lor

Oricum a mers am jucat pana la lvl 10..si mi s-a inchis deodata..si nu s-a mai deschis, l-am instalat din nou si nu se mai deschide... ce sa fac?

Eu raman la parerea mea cu platitul. Cred ca poti juca gratis pana la level 10 si apoi trebuie sa platesti.

Serios....nu e prima data cand joc pe acest server...am avut lvl mai mare si am conturi care inca merg de 85, dar acum nu mi se mai deschide niciun joc.-_-

Poate servarul e in mentenanta dar nu cred ca sr putea tine atat. Practic acum nu iti intra in joc sau nu se logheaza?

Nu se mai deschide niciun joc pe care il am -_-

Dai sistem restore la timpul cand iti mergeau jocurile. Daca nu merge reinstaleaza windowsul.

| cataetare34 a răspuns:

Joacâ privat warcraft pvp sever instant 90