| SlowMotionn a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor!
Cu inceputul eu am un calculator vechi ( de 7 ani), placa video 256 mb, 512 ram, 2.0 ghz procesor si nu stiu ce are, deoarece cand intru in metin2.ro mi se misca foarte greu si mi se blocheaza. Ecranul incepe sa faca tot felul de linii cand ajung langa cineva care se bate cu tot felul de animale in diferite planse si nu inteleg ce are...? Daca stiti va rog sa imi spuneti si ce solutii as putea avea ca sa pot juca. Dau fundita happy :*

Răspuns Câştigător
| Meheツ a răspuns:

No, atunci din setari vezi daca ai setat GPU sau CPU si pune pe Auto big grin, e la setarile de joc in config.exe happy asa ar trebui sa mearga cel putin 2 cliente mi-au mers mie si 3 pe un Toshiba din '96... nu din 2005 big grin

4 răspunsuri:
| Orkroc a răspuns:

Schimba Windows-ul in xp sau daca il ai in xp reschibal

| SlowMotionn explică (pentru Orkroc):

L-am reschimbat si la fel, a da si apropo daca incerc sa il aprind de 2 sau mai multe ori mi se restarteaza...

| Meheツ a răspuns (pentru SlowMotionn):

No, atunci din setari vezi daca ai setat GPU sau CPU si pune pe Auto big grin, e la setarile de joc in config.exe happy asa ar trebui sa mearga cel putin 2 cliente mi-au mers mie si 3 pe un Toshiba din '96... nu din 2005 big grin

| Meheツ a răspuns:

Plecand de la premiza ca ai un calculator vechi asa cum bine spui si tu...
cred ca solutia ideeala sa poti juca e sa-ti iei alt calculator happy

| SlowMotionn explică:

Stiu ca este foarte vechi dar am mai putut juca, acum nu stiu ce s-a intamplat de imi da asa de multe erori ca cea spusa mai sus... Alte variante?