| 1mp3r4t0r3 a întrebat:

Salut TPU. Am nevoie de câteva sfaturi. M am apucat de tik tok acum vreo jumate de luna. Aveam vreo 500 de urmaritori pe un cont pe care mai postam cate o poza din vacante. Poze care aveau 3 vizualizări din care 2 ale mele cum ar zice un geniu de pe la noi. Apoi am decis sa schimb tematica contului. Am început sa postez doar politica, în principal, ce se cere. Ca asta am observat ca se cere. Fie politica, fie prost gust. Am ales prima varianta. Surprinzător am ajuns deja la 4000 de urmaritori. Doar ca vreau sa scot și ceva bani din asta, si din ce observ, audienta mea e alcătuită în principal din persoane de peste 35 de ani. Eu am 20. M as baga pe live-uri sa ma arat la fata,dar nu știu ce reacții pot avea, pentru ca niciodata nu am iesit pe net sa mi zic parerea. Pentru cei care au tik tok, si au văzut reclamele celor de la doctor tik tok, ce parere aveți de ei? Merita sa I plătesc, ca să ma ajute în primul rand sa schimb toată structura contului și sa ma reprofilez ca sa mi continui ascensiunea? Sau sunt tepari?
Mulțumesc anticipat!
P.S : Nu ma luați cu din alea ca,, mergi la munca,,. Pentru cei curioși, chiar muncesc și fac facultate.
Asa ca va rog sa răspundeți la subiect daca aveți ceva de spus.

1 răspuns:
| Andra0987654321 a răspuns:

Nu trebuie să îți pese părerea oamenilor, oricum ei mereu o să comenteze. Apucă te să faci live, poți face npc, dacă ți se pare comic atunci faci live simplu cu niște prieteni sau persoane random, eu când am făcut odată au intrat 200 persoane, o să crești în timp.