| r0b3Rt03 a întrebat:

Am o configuratie : Proceosr Intel Petium 4, 2, 4gHz,Rami de frecventa 400 am 2Gb Placa video256mb Gefors, problema e urmatoare La NFS Word imi merge bine doar ca la masina mea in garaj si prin oras mi se face transparenta si nu stiu dc., multi o sa imi spuneti ca ar fi de la placa video eu nu prea as crede ca e placa video devina.
Iar la HoN imi erge binisor doar ca cand dau magii sau la evenimente mari mi se misca mai greoi nu chiar asa de greau dar totus se cunoaste, si la LoL ce ati zice la conf. asta mi s-ar misca ok? Nu am incercat.

AAA era sa uit pote o sa va ajut placa de baza se numeste ABIT ear modelul este ic7-g,ear biosul se numeste phoenix.

Multumesc, astept parererile vostre, dau si funda.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este de la placa video, este mica, poate fi si de la procesor daca nu e dual core. Nfs woarld cere procesor dual core de 1.8 ghz

| Vasy0105 a răspuns:

Nu ti-a zis rau cine ti-a zis, placa video cu siguranta e devina poate putin si procesorul, e single-core si nfs world cere dual-core, dar mai degraba e de la placa videowinking daca e de 265 probabil e vreun model vechi, sper ca te-am ajutat, bafta!

| r0b3Rt03 explică (pentru Vasy0105):

Am luat acum o saptamna am dat pe ea 75 -lei

| Vasy0105 a răspuns (pentru r0b3Rt03):

Aaa e clar... e prea slaba

| r0b3Rt03 explică (pentru Vasy0105):

Da am inteles la NFS dar la HON si LOL?