| RocKzZ a întrebat:

Am o foarte mare problema. De curand, am intrat pe Steam mi-am luat un joc. Asta s-a intamplat acum 3 saptamani. Astazi, era un joc Mount and Blade Warband care credeam ca e gratis deoarece imi arata direct Instalare nu mi-a mai dat sa platesc nimic sau sa selectez cardul. Primul joc l-am luat cu un card unde am pus datele dar la asta nu am pus nimic, credeam ca e gratis. Intrebarea mea e daca mi-a dat direct sa il instalez e un bug sau chiar mi-au luat banii tot de pe cardul ala pe care l-am bagat mai de mult deoarece eu in mod normal cred ca trebuie sa imi apara sa selectez ce metoda de plata vreau. Mentionez ca l-am gasit la jocurile mele si imi aparea 2 zile ramase...

Răspuns Câştigător
| Nisipu a răspuns:

Pai o sa il ai doar 2 zile, dupa o sa dispara si e gratis, nu iti ia nimic de pe card. Da-mi add pe steam pentru mai multe informatii \ intrebari legate de steam: Nisipu' e numele meu pe steam

4 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

A fost free weekend probabil. Holbeaza si tu ochii mari, ca de aia ii ai.

| RocKzZ explică (pentru KodrutZ):

Si o sa mi-l stearga din PC dupa? Eu am vazut ca mai sunt cateva ore dar ma gandeam : " Cum dracu sa mi-l stearga din PC dupa ce l-am instalat? ". Unui prieten i-a spus ca trebuie sa il cumpere. M-am uitat la toate alea, dar sunt mai nou pe steam, nu am gasit nicaieri free weekend.

| KodrutZ a răspuns (pentru RocKzZ):

Nu ti-l sterge nimeni, doar ca nu mai poti sa il joci.

| RoBoT93 a răspuns:

Cand platesti cu cardul, chiar daca iti raman salvate datele, la finalizare comanda iti trebuie codul unic de pe spatele cardului happy
Daca nu te-a intrebat asta, nu l-ai cumparat, era gratis big grin