| TobiRami a întrebat:

Am o intrebare:cine imi poate zice unde pot gasi jocuri warcraft online dar sa fie de downloadat sa nu coste nimic si sa fie urmatoarele dupa Warcraft III si Warcraft III the frozen throne? funda pentru cel mai bun raspuns si sa mearga jocul!

1 răspuns:
| BrokenInside a răspuns:

Multen(de fapt era o nu u, dar corectarea automata.) wow iti da clientul downloadat(da-mi un mesaj daca vrei detaliile complete, am fost cenzurat) daca nu iti place serverul acesta ia un patcher sau schimba realmlist (gasesti pe siteul altui server toate detaliile). Foarte important:niciodata nu te loghezi cu adresa de mess, deoarece vei permite clientului sa se updateze la versiunea actuala a serverului si n-o sa mai ai acces la servere private decat daca iti downloadezi din nou clientul(daca tu te-ai referit ca vrei alt joc in afara de wow, sa stii ca 99% sant copii ieftine, de fapt fara valoare, Dragon Nest, C9(continent of the ninth), Raycity, Operation7, 9Dragons, Dragon Saga nu seamana deloc cu WoW si sant niste jocuri foarte bune, tocmai din acest motiv). Bafta.