| sK3yT a întrebat:

Am o intrebare, pe Battlefield play4fun sunt soldat de Assault, am observat ca nu pot pilota jetul si elicopterul. Ce soldat trebuie sa fiu ca sa pot sa pilotez jetul sau elicopterul? Sau ce nivel trebuie sa am pentru a putea pilota?

Răspuns Câştigător
| Andres8In a răspuns:

Cand intri in joc iti apare acolo sus mai in dreapta Training, intri acolo si cu ajutorul punctelor pe care le primesti cand faci level, apesi pe Helicopter sau Jet ce vrei uh iar apoi in joc poti pilota. Funda?big grin

| sK3yT explică (pentru Andres8In):

Aha, uite, iti dau funda, daca stii cumva daca se pot sterge unii dintre soldati. tongue

| Andres8In a răspuns (pentru sK3yT):

Sincer sa fiu, nu am mai jucat in ultima luna...dar pana acum era in felul urmatortongueoti face doar 2 soldati pe cont, daca vrei mai multi trebuie sa platesti cu bani reali (de asta am folosit 2 adrese de e-mail la BFP4f big grin), iar daca vrei sa stergi, probabil tot prin plata, daca era alta varianta probabi as fi stiut de ea am jucat destul de mut straight face Baftaaa!

3 răspunsuri:
| Nucreeed a răspuns:

Nu conteaza ce clasa esti ci trebuie doar sa iti bagi un punct in talente pentru ca sa inveti sa pilotezi avioane big grin in launcherul la joc ai acolo un talent tree...