| kilgharrah a întrebat:

am o intrebare pentru cei care joaca WoW ( in special freakz) nu stiu cum sa fac raiduri ca sa iau gear...mi-a dat un baiat un cont dar daca nu ii dovedesc ca stiu wow (adica sa am in bag cel putin un item heroic de la raid) imi ia contul ce sa fac?

1 răspuns:
| Nuimicitinumele a răspuns:

Daca vrei sa faci raiduri iti trebuie in primul rand guild. daca vrei item heroic in primul rand iti trebuie item level (il faci daca porti iteme de level mare) in al doilea rand ca sa faci item level trebuie mai intai sa faci raiduri mai mici ca sa poti sa faci un raid calumea in care pica iteme heroice in al treilea rand trebuie sa fie oameni online in guilda si trebuie sa fie si potriviti pentru un raid spre exemplu daca sunt 30 oameni online in guild si 20 din ei sunt DPS iar restul de 10 sunt healeri nu te ajuta cu nimic pentru ca iti trebuie 2 tanci 3 healeri si 5 dps pentru raid de 10 oameni dar acei oameni trebuie sa aiba si ei item level ca sa poata sa faca raiduri ma rog... ai inteles ideea. pe scurt iti trebuie guild in care sa fie playeri online si care sunt de levelul tau si carora le trebuie iteme care iti trebuiesc si tie (doar nu ar venii unu cu 10 iteme legendare la un raid slab) si cel mai importat dintre toate lucrurile este sa ai norocul sa iti pice itemul care iti trebuie (daca esti shaman nu ai ce face cu un arc) si daca pica itemul sa ai norocul sa iti pice tie