| MachineGame a întrebat:

am o mare problema cu sistemul meu, deci, am un Laptop Acer Ferrari One 200 si este mic si nu are Dvd writer...si am Windows 7 Home Premium original pe el, si vreau sa-i fac o copie de rezerva ca-mi-a zis sa-i fac daca vreau sa salvez windowsu pe un dvd, si nu prea stiu ce pasi trebuie sa urmaez adica trebuie sa cumpar un dvd writer portabil cu usb, nu? Si nu stiu cat are windowsu, adica cred ca imi trebuie in jur de 15 gb pe un dvd. Va rog sa ma ajutati ca nu ma mai inteleg cu el in ultima vreme si imi merge ca naiba. Funda + vot. Va rog mult!

Răspuns Câştigător
| roormaf12 a răspuns:

Cumpara-ti un DVD writer nu prea conteaza de care si pachetul asta de pe okazii http://www.okazii.ro/......a119839938 cu adaptorul poti conecta DVD writerul la laptop.Si eu mi-am luat pachetul este de incredere persoana.

| MachineGame explică (pentru roormaf12):

Am inteles, multumesc mult, dar de unde stiu cat Gb are backupu la Windows? Banuies ca imi trebuie un dvd mare peste 10gb din cate imi amintesc eu cand mi-am luat laptopu. Deci cu dvd-u?

| roormaf12 a răspuns (pentru MachineGame):

Pai cred ca iti trebuie DVD din ala Blu-ray de 23 de gb...e destul de mare Windowsul(undeva pe la 19GB). Daca e gata instalat, dar nu prea conteaza daca il ai original sau de pe net.Tot la fel iti merge.

Pai si cam de unde pot lua un dvd writer din ala blu-ray, un link, ce mai ieftin, nu prea ma tine buzunaru...in 100 lei ma incadrez?

Costa vreo 300 lei dvd writerul...roaga un prieten sa iti faca un dvd sau fa-ti backup-ul pe um stick

Nu merge pe stick...mda, e cam grava problema...

Nu ai un HDD extern? ...ai putea pe ala

Nu am, oricum, multumesc mult pentru ajutor, de la mine ai primit 2 chestii : Funda + Vot!

Mersibig grin...scuze ca nu am putut sa te ajut mai mult

8 răspunsuri: