În primă fază le-ai putea pica net-ul, dar bineînțeles că trebuie să afli IP-ul lor în primul rand, este mult de explicat, te-ai putea uita pe YouTube dar vei avea nevoie de Kali Linux, un sistem de operare dedicat hacking-ului. Dar dacă vrei ceva mai ușor, ori îi lovești cu aceeași monedă, dai și tu muzica la maxim, dar nu orice muzică, ci Heavy Metal sau Black Metal ori îți cumperi niște bureți fonici și îi pui pe perete / ușă / geam etc.
N-ai zis dacă stai la bloc sau la casă. Dacă stai la bloc, pe holul blocului ar trebui să fie o "cutie" metalică de unde poți întrerupe netul, dar o să rămâi și tu fără, deci nu știu dacă e o idee buna.
Multumesc pentru raspuns si timpul tau dar cum ai spus si tu am uitat sa mentionez detalile unde locuiesc., Locuiesc la casa si sunt Perete in perete cu ell si am incercat sa bag BLACK HEAVY DEATH METAL ironic chiar sunt adeptul acestui gen de muzica dar prostia naibii este ca sunt singurul pe o raza de 40 de km care asculta acest gen de muzica si degeaba bag eu acest gen de muzica ca vine stolu si baga toti in acelasi timp acelasi rahat presupun ca ai reusit sa intelegi unde bat!
Daca zici ca esti perete in perete e si mai bine, cumperi bureti fonici si ii pui pe perete