| FleshUl a întrebat:

Am o placa video nVidia GT 630 si un Intel Pentium de 3.0 GHz. Un prieten are aceeasi configuratie ca a mea si in toate benchmark-urile are fps-uri mai multe ca mine! L-am intrebat ce ii face si mi-a zis ca are un program care ii impinge puterea calculatorului spre maxim! Stiti cumva cum se numeste acel program? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| iStarGaming a răspuns:

Bun, nu are nicio aplicatie asta este o minciuna, dar poate tu nu ai activat toate nucleele procesorului, poate este si diferenta de ani, adica el poate sa il aibe mai nou, poate el il ingrijeste, adica il curata des, are o aplicatie prin care sterge fisierele inutile / virusii, poate el are setari mai low la acele jocuri sau chiar are windows de putina vreme, adica la reinstalat de curand, pot fi mai multe explicatii, dar eu ti-am dat pe cele principale.

5 răspunsuri:
| iStarGaming a răspuns:

Nu conteaza, poate are rami mai multi, asta l-ai intrebat?

| FleshUl explică (pentru iStarGaming):

Avem aceeasi configuratie! Amandoi 6 GB RAM

| FleshUl explică (pentru iStarGaming):

Si cum as putea sa le activez toate nucleele?

| iStarGaming a răspuns (pentru FleshUl):

Iti voi da un tutorial imediat.

| iStarGaming a răspuns (pentru FleshUl):

Bun, nu are nicio aplicatie asta este o minciuna, dar poate tu nu ai activat toate nucleele procesorului, poate este si diferenta de ani, adica el poate sa il aibe mai nou, poate el il ingrijeste, adica il curata des, are o aplicatie prin care sterge fisierele inutile / virusii, poate el are setari mai low la acele jocuri sau chiar are windows de putina vreme, adica la reinstalat de curand, pot fi mai multe explicatii, dar eu ti-am dat pe cele principale.