Gaseste un prieten care are windows-ul 10 sau chiar 7 dar sa fie bun pe vreun stick. Acum daca nu esti gamer ai putea sa bagi si un 7 dar daca esti va trebui sa cauti in prieteni un windows 10. Mult succes
Am încercat si imi da eroare: Pc-ul nu a putut fii resetat
Repara windows-ul si nu mai umbla in el. Eu l-am instalat acum doua saptamani si mi-a spus baiatul care mi-a dat un link de unde l-am descarcat ca isi face singur update si sa nu umblu la el. Ieri am vrut sa ajut un prieten sa-l descarce dar nu mai e gratis acel windows 10 de pe acel site. Merge foarte bine 10 e un windows mult superior fata de windows 8 si 8.1 pro. Cele mai bune care au existat parerea mea au fost windows-urile XP, 7 si 10.
Am incercat faza e ca nu imi merge nici browserul sa descarc alt windows si cred ca as putea sa ceva gen rezolvare probleme daca are windows asa ceva
Gaseste un prieten care are windows-ul 10 sau chiar 7 dar sa fie bun pe vreun stick. Acum daca nu esti gamer ai putea sa bagi si un 7 dar daca esti va trebui sa cauti in prieteni un windows 10. Mult succes