| TheSmart a întrebat:

Am o problema:

Astazi am vrut sa-mi instalez Battlefield 3 de pe Origin (stiti, ca e free...) asa. L-am pus in Librarie dar când scria "Preparing Download" dupa putin timp imi dadea eroare si imi zice asta:
"Origin tried to download Battlefield 3 but was unable to. Just go back and select Yes when Windows asks for permission to continue". Deci, in primul rand când am vrut sa il instalez de pe site-ul oficial mi-a zis ca trebuie din program (din origin) nu de site. Apoi când am dat launch imi dadea sa update-z origin-u (ca il aveam deja instalat) asa. Apoi am dat accept la tot etc... si când l-am luat ce sa vezi nu merge. In al doilea rand: nu mi-a aparut nici inainte nici când mi-a zis acest lucru o casuta ca sa dau yes sau da. Singurele care mi-au aparut sunt cele de la update de când am updatat originul in plus am dat la toate DA (logic ca doar mi-am instalat update-ul). Dar tot nu merge... Imi poate spune cineva ce trebuie sa fac sau cum sa rezolv problema? Dau Funda!

2 răspunsuri:
| TheSmart explică:

EDIT 1: Am dat restart la Origin si imi aparea acel lucru ca sa dau da sau nu... dar am dat da (ca vreau sa-l instalez) si tot asa imi arata...nu inteleg de ce

| TheSmart explică:

EDIT 2: Mdeah... dupa cum speram sa nu se intample asa imi arata la fiecare joc... hmm o sa incerc sa-mi reinstalez origin-u sa vad daca merge.