| Vali977 a întrebat:

am o problema care m-a dat peste cap rau de tot. Nu mai am idei... Deci, ieri am bagat o noua placa video in pc (ATI RADEON x300/.) si mi-a mers perfect de am jucat pana la 5 dimineata lejer cu 100, 5 fps constant. Eh dupa l-am inchis pc, m-am bagat la somn si ziua urmatoare pe la ora 3 cand am intrat iar sa ma joc de unde, se misca cu 30-50 fps si videoclipurile de abia se misca (orice sursa nu numai youtube). Ieri inainte sa imi bag placa aceasta video eram pe placa lui VGA, totu normal, videoclipurile mi le citea perfect fara intreruperi iar acum nici pe VGA numai le citeste... Care sa fie problema? Am reinstalat windows, drivere ultimele, am stat toata ziua sa fac numai update, numai am idei oameni buni, dau funda tot ce vreti laughing Multumesc

3 răspunsuri:
| LaurSwat a răspuns:

Apf nu avea rost sa reinstalezi windows.ul. Ar fi cateva lucruri pe care le poti face. In primul rand umbla prin control panelul venit cu placa amd, seteaza totul pe high performance. Daca asta nu ajuta ai grija ca interiorul pc. ului sa fie bine aerisit, e posibil ca daca acolo era deja praf, placa video sa fii luat praf deja. Incearca sa sufli putin in ventilatoarele alea micute. Bafta.

| Vali977 explică:

Am suflat, am curatat tot si ventilator de la pc si de la placa video, am dat si high performance, nimic... sad nu pot intelege, azi ma joc, maine deodata numai merge...

| Vali977 explică:

Am uitat sa mentionez, cand l-am desfacut sa il curat, la ventilatoru acela mare e o pasta alba, nu e prea multa, nici prea mult nici prea putina, ala daca pun mai multa pasta sunt sanse sa mearga mai bine? si niste instructiuni cata pasta sa pun. multumesc