| Negru_Anonimul_2000 a întrebat:

Salut TPU

Am o problema cu jocurile mele:

-TF2

-Paladins

-CS GO

-GTA SA(SAMP)

Mai exact care e problema?

Pai toate jocurile mentionate ma sus imi dau black screen, dar nu stiu de ce, ca inainte ma jucam linistit jocurile acelea

Si acum doar 2 jocuri imi merg:

-Cs 1.6

-Metin2

Deci o fi o problema de la Directx?

Mentionez ca am Directx11

Si mai mentionez ca am windows 7 ultimate 64

5 răspunsuri:
| BogdanBz a răspuns:

Daca iti dau black screen, dar se aude sunetul, e posibil sa fie din cauza rezolutiei. Poate ai schimbat rezolutia monitorului si nu ti-ai dat seama. Incearca sa apesi alt enter impreuna in timp ce intri in joc, ca sa fortezi windows mode, apoi intra la setarile jocului si allege o rezolutie diferita.

| Negru_Anonimul_2000 explică (pentru BogdanBz):

Bogdan, am problema pe care ai spus-o tu, dar am intrat in respectivele jocuri si am apasat ALT+ENTER, dar nu se intampla nimic

| BogdanBz a răspuns (pentru Negru_Anonimul_2000):

Atunci incearca sa schimbi rezolutia la monitor, sau daca ai un tv cu hdmi, incearca sa conectezi unitatea la el si apoi sa schimbi rezolutia

| Negru_Anonimul_2000 explică (pentru BogdanBz):

Am laptop
cu rezolutia 1366x768

| BogdanBz a răspuns (pentru Negru_Anonimul_2000):

Cea mai buna varianta pentru tine atunci asta ar fi. Daca ai un tv care suporta HDMI, conecteaza laptopul la el si odata intrat in joc, schimba rezolutia la cea acceptata de tv-ul tau. Mai poti incerca sa intri prin my documents in folderele jocurilor respective si sa cauti registrii si sa schimbi rezolutia de acolo. Cauta pe net cum se procedeaza.