| Refl a întrebat:

am o problema cu laptopul meu nu imi merg unele jocuri cu toate ca am
Procesor Intel(R) Core(TM) i3-2350M CPU @ 2. 30GHz
Ram : 6.00 GB
Si la orice test pica la Dedicated Video Ram zice ca este de 128
Se poate mari?
Laptopul este Acer Aspire 3830T

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Chiar daca iti raspund, nu vin cu vesti bune. Laptopul tau are placa grafica Intel HD Graphics si, din cate am mai citit pe forumuri, placile de la Intel de pe laptopuri nu isi pot mari intotdeauna memoria video share. Se pare ca e si cazul tau. Te limiteaza doar la valoarea afisata. Tot ce pot sa-ti recomand e sa te documentezi pe internet despre ce artificiu poti face pentru a rula aplicatiile dorite (setari jocuri, software, etc).

6 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Memoria share a placii video integrate se scade din memoria ram totala. Pentru a vedea ce modificari se pot face (128 mb sau mai mult), trebuie sa intri in Bios, la setarile placii integrate, pentru a imbunatati performanta in joc (daca este posibil). Opereaza cu Bios-ul numai daca ai habar despre ce este vorba, ca sa nu faci modificari intamplatoare si sa inrautatesti lucrurile.
http://imgur.com/8mWXpGR

| Refl explică (pentru dannyel86):

Pai aici e problema eu cand intru in bios nu pot modifica memoria dar imi arata ca este de 128 mb sad

Nu este nici o problema, de fapt chiar iti multumesc ca mi-ai dat raspunsul
Oricum nu spun ca nu imi merg jocurile Merge
GTA 4, Outlast, Split second, Need for speed shift...etc
dar voiam sa o maresc pentru ca nu imi merge Battlefield 3

| dannyel86 a răspuns (pentru Refl):

Iti multumesc si eu pentru aprecieri. Trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca nu toate laptopurile sunt facute pentru jocuri. Exista dispozitive foarte scumpe, proiectate pentru gaming. Cel mai la indemana e un desktop pc, care suporta mult mai multe jocuri, putand fi, la nevoie, upgradat mult mai usor cu piese mai performante. Ideea principala este ca trebuie sa ne rezumam la resursele pe care le avem si sa folosim acele aplicatii si jocuri care ruleaza pe sistemele noastre. happy Spor la jucat!

Cam gata cu joaca ca luni incep scoala prima zi de liceu happy

Bafta!

Chiar daca iti raspund, nu vin cu vesti bune. Laptopul tau are placa grafica Intel HD Graphics si, din cate am mai citit pe forumuri, placile de la Intel de pe laptopuri nu isi pot mari intotdeauna memoria video share. Se pare ca e si cazul tau. Te limiteaza doar la valoarea afisata. Tot ce pot sa-ti recomand e sa te documentezi pe internet despre ce artificiu poti face pentru a rula aplicatiile dorite (setari jocuri, software, etc).