Chiar daca iti raspund, nu vin cu vesti bune. Laptopul tau are placa grafica Intel HD Graphics si, din cate am mai citit pe forumuri, placile de la Intel de pe laptopuri nu isi pot mari intotdeauna memoria video share. Se pare ca e si cazul tau. Te limiteaza doar la valoarea afisata. Tot ce pot sa-ti recomand e sa te documentezi pe internet despre ce artificiu poti face pentru a rula aplicatiile dorite (setari jocuri, software, etc).
Memoria share a placii video integrate se scade din memoria ram totala. Pentru a vedea ce modificari se pot face (128 mb sau mai mult), trebuie sa intri in Bios, la setarile placii integrate, pentru a imbunatati performanta in joc (daca este posibil). Opereaza cu Bios-ul numai daca ai habar despre ce este vorba, ca sa nu faci modificari intamplatoare si sa inrautatesti lucrurile.
http://imgur.com/8mWXpGR
Iti multumesc si eu pentru aprecieri. Trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca nu toate laptopurile sunt facute pentru jocuri. Exista dispozitive foarte scumpe, proiectate pentru gaming. Cel mai la indemana e un desktop pc, care suporta mult mai multe jocuri, putand fi, la nevoie, upgradat mult mai usor cu piese mai performante. Ideea principala este ca trebuie sa ne rezumam la resursele pe care le avem si sa folosim acele aplicatii si jocuri care ruleaza pe sistemele noastre. Spor la jucat!
Chiar daca iti raspund, nu vin cu vesti bune. Laptopul tau are placa grafica Intel HD Graphics si, din cate am mai citit pe forumuri, placile de la Intel de pe laptopuri nu isi pot mari intotdeauna memoria video share. Se pare ca e si cazul tau. Te limiteaza doar la valoarea afisata. Tot ce pot sa-ti recomand e sa te documentezi pe internet despre ce artificiu poti face pentru a rula aplicatiile dorite (setari jocuri, software, etc).
EA7AndreiSE întreabă: