| Rhjhfkk a întrebat:

Salut TPU. Am o problema de câteva zile cu calculatorul. Mai exact se închide și deschide singur când intru in jocuri sau câteodată chiar după ce se deschide. Sunt momente in care mă joc și 2 sau 3 ore și nu se închide și momente când la nici 5 minute după ce am intrat în joc se închide și deschide. Și câteodată face treabă asta foarte des chiar și la câteva secunde după ce se deschide singur. Ce ar putea să aiba? Va rog frumos sa mă ajutați cu niste raspunsuri care va pricepeti sau care ați mai întâmpinat problema asta.

1 răspuns:
| popescuhertz a răspuns:

Există mai multe posibile cauze pentru închiderea și deschiderea repetată a calculatorului, care pot include probleme cu hardware-ul, software-ul sau chiar cu sursa de alimentare. Aici sunt câteva lucruri pe care le puteți încerca pentru a încerca să rezolvați problema:

Verificați temperatura procesorului în timp ce jucați jocuri. Dacă procesorul se încălzește prea mult, calculatorul poate închide automat pentru a-l proteja de daune. Dacă temperatura procesorului este prea mare, puteți încerca să instalați un cooler mai bun sau să curățați praful acumulat în interiorul calculatorului.

Verificați dacă există vreo problemă cu sursa de alimentare. Sursele de alimentare de calitate scăzută pot cauza probleme cu alimentarea calculatorului și pot duce la închiderea și deschiderea repetată a acestuia. Verificați dacă sursa de alimentare este suficient de puternică pentru a susține hardware-ul calculatorului dvs. și înlocuiți-o dacă este necesar.

Verificați dacă există vreo problemă cu driverele. Dacă driverele sunt vechi sau corupte, acest lucru poate cauza probleme cu calculatorul dvs. Asigurați-vă că aveți cele mai recente drivere instalate pentru hardware-ul calculatorului dvs. și încercați să înlocuiți orice drivere corupte.

Verificați dacă există vreo problemă cu software-ul. Asigurați-vă că aveți cele mai recente actualizări pentru sistemul de operare și încercați să reparați orice fișiere corupte folosind utilitarul de reparare a sistemului de operare.

Dacă aceste pași nu rezolvă problema, ar putea fi necesar să contactați un tehnician sau să luați calculatorul la o reparație pentru a determina cauza exactă a problemei.