Descarca DriverPack Solution full:
http://drp.su/download.htm
Packetul de drivere e gratuit si are 3 GB, il transferi c-un dvd sau stick usb pe calculatorul fara conexiune.
Odata rulat, aplicatia Driver Pack iti listeaza driverul cautat si-l poti instala.
Trebuie sa instalezi driver-ul specific placii tale de sunet. spune cum se numeste placa si te ajut eu cu un driver. daca nu ai idee cum se numeste foloseste aida64
Dai la "start"> run si scrii acolo DXDIAG dai entersi vezi ce placa de sunet ai "seria" si zi-mi aici seria. iti trebuie driverul audio.
Am scris cum mi-ai spus dar la catgoria sunete nu exista nimic. dar placa sunet este introdusa in pc.(cred ca este arsa ).
La dxdiag acolo ai "System model" spune-mi seria aia e de la placa de baza asa iti dau link de unde iei driveru" daca ai placa audio incorporata vezi ce scrie pe ea cum se numeste.
Iti lipseste driverul sonor descarca de pe net driver genius iti descarca toate driverele...
Driverul de sunet e pe CD-ul care l-ai primit odata cu PC-ul! sua daca ti-ai inlocuit place de baza, trebuie alt Cd.