| andreiian2007 a întrebat:

Salut TPU! Am o problema la un volan de gaming mai exact acest model: Volan Esperanza, Pentru Pc/PS3, Interfata USB, Rotire 270 grade, Negru/Verde care se gaseste pe eMAG problema la el este pedala de frana, eu il folosesc ca sa ma joc ets si problema este ca uneori cand vreau sa pun frana aceasta nu mai functioneaza deloc in joc sau functioneaza foarte slab si chestia asta se intampla la un anumit interval de timp dupa isi revine si din nou dupa mai mult timp incepe sa faca la fel. Ce as putea sa fac ca sa rezolv problema pentru ca chiar nu stiu daca poate fi o problema legata hardware sau software sau pur si simplu sunt ele de proasta caliatate. Mai am si problema cu accelerația uneori cand sunt la un cedeaza trecerea sau se face culoarea verde la semafor si vreau sa plec de pe loc mai repede apas pedala mai tare dar tot plec incet. Am m ai incercat eu sa umblu la setari in joc sa m-ai modific pe acolo da nu prea a ajutat. Astept propuneri!

1 răspuns:
| Aaero a răspuns:

Desfaci pedalele si vezi ce e neinregula daca nu te pricepi pui frâna pe paddle shift daca are volanul