| Andr_Manu_1997 a întrebat:

Am placa De baza M2V-AM cu socket am2 Si nu stiu daca suporta sau macar intra pe soclu un Amd athlon x4, Am vazut ca merge pe AM2+ Si AM3 Si pe site Asus zice ca suporta AM2+ placa si nu sunt sigur...
Cine stie mai bine Funda! happy

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

N-ai spus denumirea completa a procesorului dar daca spune ca suporta AM2 doar nu va merge un procesor cu AM2+ sau 3 deoarece este vorba de diferenta de FSB. Placa ta suporta cel mult 800 Mhz. Procesorul, banuiesc, ca are mai mult. Uite aici ce procesoare suporta placa ta: http://www.asus.com/Motherboards/M2V/specifications/
Citeste la CPU.

| Andr_Manu_1997 explică (pentru Salontanul):

Nu e aceeasi placa. aia e doar AM2 am gresit eu... asta e. https://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ Suporta cica AM2+ SI AM2

| Salontanul a răspuns (pentru Andr_Manu_1997):

Oricum nu va merge. Nici asta nu suporta de cat: Support AMD® Socket AM2+/ AM2 Phenom Fangry2000MT/s)/Phenom(2000MT/s)/ Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64/ Sempron, AMD Cool 'n' Quiet™ Technology.

Pai sunt unele quad-core care am vazut ca au Intai AM2+ Si dupa AM3.

Https://www.youtube.com/watch?v=PIgvvNTpeOI Asta cred ca dovedeste ca merge Quad-core pe ea. :) Am exact aceeasi placa de baza se aprinde la fel :)

Omule! Tu stii sa faci diferenta intre cifre? Acolo scrie clar "X2" si nu "X4".

Vai de capu tau... E generatia a 2 AMD athlon baiatule. e x4 adica Quad-core.

Vai de capul tau! Nu stii nimic! O placa mai veche nu recunoste un procesor mai nou. Ai citit ce scrie acolo? Sau esti si analfabet dupa ce nu stii de cat sa jignesti? Procesor X4 nu recunoste acea placa. Fa dracu'ce vrei si lasa-ma. Eu am vrut sa te ajut si tu ma jignesti. Cumpara-ti ce vrei ca o sa-ti mearga pana in pod.