| Tataran_Sebastian_1998 a întrebat:

am si eu nevoie de ajutor.De curand mi-am cumparat un sistem IT si eu zic ca e destul de bun.Eu as vrea sa vad cine imi recomanda mai multe jocuri cu o grafica buna.Imi plac jocurile de actiune,jocuri, arcade si orice alte jocuri(in afara de my little pony si alte jocuri de fete).Cel care imi recomanda mai multe jocuri pentru sistemul meu ia FUNDA.

Sistemul meu IT:Tip procesor: AMD A4-5300
Frecventa procesor (GHz): 3.4
Memorie RAM standard (GB): 4
Capacitate HDD (GB): 500
Unitate optica: DVD-RW
Procesor grafic: AMD Radeon HD 7480D
Sistem de operare: Linux
Pentru mai multe detalii despre sistem :http://www.altex.ro/......480d-linux

Asa era cand l-am cumparat si am facut o modificare, am instalat Windows 7 32bit

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

E integrata in procesor si cam cea mai buna din categoria asta, insa nu se compara cu placi medii din 2008-2009, asta ca idee. La 1280X720, o sa joci o gramada de jocuri pe mediu cel putin, fiind o rezolutie foarte mica. Sugestiile mele: Tribes: Ascend, Planetside 2, Team Fortress (toate sint gratis pe Steam), War Thunder si World of Tanks (gratis, freemium de fapt), S.T.A.L.K.E.R. (sint vreo 3-4 joace scoase sub titlul asta, merita jucate toate, sint superbe). Cu siguranta ca ti-ar merge la 1280X720 chiar pe high/very high mai toate jocurile, daca cretinii astia de la Altex nu si-ar fi batut joc sa iti puna cea mai de rahat memorie si placa de baza cu procesorul ala (daca ai zis Myria, e clar, stiu cum se fac sistemele alea si ce ragalii de componente baga in ele...). Oh, da, sa nu uitam de inca un titlu gratis ce merita jucat, mai ales daca ai jucat primul Half Life la vremea lui (ma indoiesc de asta) - Black Mesa.

8 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Felicitari, ai un calculator excelent pentru Internet/office/filme! Daca cineva ti-a zis ca e super sistem de jocuri, du-te si scuipa-l.

| Tataran_Sebastian_1998 explică (pentru KodrutZ):

Mersi...stiu ca e placa video integrata...dar macar pot juca gta 4, assasin creed 3, fifa 2012 si nfs shift la calitati inalte, textura e high, rezolutia 1240x780 parca, deci cat de cat merge de niste jocuri.

Mersi mult am sa downloadez astazi o mare parte din ele, si mersi ca mi-ai spus aceste lucruri despre sistem pentru ca si eu am zis la inceput ca nu am mai auzit de aceasta firma "myria" dar nah, am un frate si tot m-a batut la cap sa il luam pe acesta, oricum mersi frumos si aaaa da... fundatongue

| KodrutZ a răspuns (pentru Tataran_Sebastian_1998):

Bate-l bine pe frate-tu. Data viitoare sa iei si sa intrebi inainte, chiar si pe TPU, si tot e mai bine. Din componente faci treaba cu mult mai bine, in special cu garantia - si nu numai.

Ok mersi de sfat.

| KodrutZ a răspuns (pentru Tataran_Sebastian_1998):

E integrata in procesor si cam cea mai buna din categoria asta, insa nu se compara cu placi medii din 2008-2009, asta ca idee. La 1280X720, o sa joci o gramada de jocuri pe mediu cel putin, fiind o rezolutie foarte mica. Sugestiile mele: Tribes: Ascend, Planetside 2, Team Fortress (toate sint gratis pe Steam), War Thunder si World of Tanks (gratis, freemium de fapt), S.T.A.L.K.E.R. (sint vreo 3-4 joace scoase sub titlul asta, merita jucate toate, sint superbe). Cu siguranta ca ti-ar merge la 1280X720 chiar pe high/very high mai toate jocurile, daca cretinii astia de la Altex nu si-ar fi batut joc sa iti puna cea mai de rahat memorie si placa de baza cu procesorul ala (daca ai zis Myria, e clar, stiu cum se fac sistemele alea si ce ragalii de componente baga in ele...). Oh, da, sa nu uitam de inca un titlu gratis ce merita jucat, mai ales daca ai jucat primul Half Life la vremea lui (ma indoiesc de asta) - Black Mesa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PAi fifa 13, gta 4 asassins creed 3, dirt 3, need for speed most wanted 2, the run

| Tataran_Sebastian_1998 explică (pentru anonim_4396):

Mersi,daca stii incan asa vreo 15 mai interesante iti dau funda tietongue

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tataran_Sebastian_1998):

Max payne 3, left 4 dead 2, farming simulator 2013, saints row 2 si 3, nfs most wanted 1 hot pursuit 2010, nfs underground 2, dead space 2 dead space 3, far cry 3, call of duty mw3 si black ops 2. Acum imi dai funda?