Salut, m-am uitat pe YouTube așa rapid la story la age of empires 2 și 3 dar nu am găsit ceea ce căutam eu, adică jocul seamănă că cel care m-am jucat eu dar nu știu sigur că ar fi unul din ele, dar sincer îmi aduc aminte de o misiune din acel joc știu că era pe mapă gen imperiul meu in josul hărți in coltul din dreapta jos după acea în stânga era un mic lac care puteai să îl traversezi după acea spatiu cu copaci și pământ după acea inijloc știu că era un ocean destul de mare, in coltul de sus stânga era echipa roșie care puteai sa ajungi la ei prin partea din stânga a imperiului meu după acea in partea din dreapta era echipa galbena care puteai sa ajungi la ei doar cu barca din ce știu și parcă avea la baza gen că sa distrugi imperiile intre ele trebuia ba sa distrugi toate clădirile ba sa distrugi un colosseum care aveam și eu unul în imperiul meu și era albastru exact ca în poza asta.
https://imgur.com/a/MsDMdq8
Poza este făcută la age of empires 1 sincer age o empires 1 pare mai asemănător cu jocul pe care îl caut decât celelalte dar nu găsesc acea parte care am povestit o mai sus că sa fiu sigur că chiar acesta este jocul și la început când începeau misiunea asta știu că imperiul era deja făcut nu o luai de la 0 aveai deja mare parte din imperiu construit parcă așa îmi aduc aminte...
Empire Earth? Sau poate unul din seria Total War.
Mie din ce-mi explici chiar Aoe pare să fie... Că acolo e cu echipe pe culori