| RazvanMessi10 a întrebat:

am si eu o intrebare: am acum niste bani ai mei stransi vreo 4 milioane stransi de mine in 3 luni si sunt foarte mare fan al jocurilor de la blizzard si in general mmorog, sunt foarte talentat in desen cu creionu sa fac monstri, peisaje, tot felul ce chesti care am si luat bani pe ele..si vreau sa va intreb am vreo sansa sa ajung pe la o companie de jocuri asta imi doresc sa lucrez in domeniul jocurilor si revenind la bani: as vrea sa imi cumpar toate wow-urile ( primul wow, burning crusade, lich king, cataclysm si mists of pandaria ) si ma costa toate 350 lei sa joc pe servere platite am 16 ani ce spuneti sa fac asa ceva bani am pentru plata lunara din alocatie si pe calculator stau vreo 3-4 ore pe zi si in timpul scoli 2 ore ce spuneti dati-mi sfaturi si propuneri la amandoua intrebari dau funda multumesc mult

1 răspuns:
| Ionait a răspuns:

Http://eu.blizzard.com/en-gb/company/careers/directory.html#region=Global

Job-urile la care poti aplica.

Incearca sa le trimiti un e-mail cu CV-ul tau, dar nu stiu daca la 16 ani o sa te angajeze. Eu stiam ca angajatii sunt relocati in campusul unde isi vor desfasura respectivul job.
In cazul tau e mai greu, tu fiind inca minor.