E piesa de muzeu. Faptul ca le folosesc inseamna ca au foaaarte mult timp de pierdut, li se rupe de datele personale/intimitate si de factura la curent. Sa nu crezi ca imi fac upgrade-uri cum vad ceva nou si interesant, insa cind pot sa imi reduc timpii morti si sa imi cresc productivitatea prin upgrade (de exemplu SSD, pe care l-am luat inca din 2012), atunci o fac indiferent de costuri fiindca stiu ca se va amortiza repede. Se aplica si la cresterea sigurantei ca nu ma va lasa hardughia in drum (chiar daca mai am si laptop in caz de ceva) - sursa cu 7 ani garantie si rating 80+ Platinum, de exemplu.
Daca as cumpara de pe eMag o placa de baza, un Pentium Dual Core si 2 sau 4 GB Ram o sa ma coste in jur de 400-500 RON. Dar am vazut la mana a doua componente la fel de bune dar mai ieftine si in felul asta m-ar costa cam 250-350 RON. Tu ce zici? Iau componente noi sau la mana a doua?
Mina a doua in garantie. Eu de exemplu dau ca si moca sistem complet si nu gasesc cumparator. Uite ca sa iti faci idee - altii vind asa ceva si cu 1000 RON mai mult, pe putin - http://www.mygarage.ro/......r-ups.html
CelCareRamaneInUrma întreabă: