| Hip a întrebat:

Salut,TPU am si eu o intrebare cum pot sa-mi fac din nou windowsul sa mearga jocurile ca am luat un program si mia stricat tot windowsul si nu mai imi merge nimic programul se numea nividia... si am incercat sa-mi iau un windows de pe net dar la fel imi face nu-mi merge nic iun joc.da ca ma puteti ajuta, dau funda.varog

2 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Oh man. Cheama pe cineva care se stie pentru cu tu evident nu ai prima idee ce faci (si deci nu are rost sa detaliez aici). Nu incerc sa jignesc, doar constat un adevar

din descrierea facuta mai sus pare ca tu ai instalat un set de drivere complet aiurea, lucru ce se poate remedia foarte usor cu un uninstall si/sau system restore, depinzand desigur ce windows ai. De reinstalat la fel se poate reinstala usor daca ai minime cunostinte

Daca nu, mergi la service sau apeleaza la un prieten

| eilix22 a răspuns:

Daca ai reinstalat windowsul trebuie sa faci asta>>>>>du-te la start, click dreapta computer, device manager, davice manager mai joc, click dysplay, apoy click dreapta pe nVIDIA etc.(depinde ce model e), update si apoi search automatily (ceva de genu)