Se spune ca metin 2 are virusi parerea mea este sa nu te mai joci si sa incerci altceva exemplu max payne 1, 2, 3, mafia 1, 2, fifa s-au pes, GTA, half life macar incearca jocurile astea mie mi se par foarte frumoase
Nu stiu daca tu ai auzi dar metin 2 are virusi parerea mea este s-al stergi si sa instalezi alte jocuri fara virusi metin 2 iti poate strica calculatorul dai pe google si scrie jocuri pc si da acolo pe ce site vrei tu si te inspiri de jocuri acolo
Iti recomand sa te lasi de Metin2 e un joc care te tine prea mult in fata calculatorului.si macar da. dacaera un juc calumea cu grafica, misiuni bune la NPC-uri dara asa il joci degeaba, si crede-ma stiu ce iti zic am jucat metin 5 ani si ma lasam doar o luna pe an de el..deveneab nebun dupa jocu ala si o sa iti dai seaba si tu la urma dupa ce o sa te plictisesti de el si de BUGuirile lui si virusi. Bafta
Numi sunteti deloc de folos.Asta stiam si eu ca are virusi dar asta e n-am ce face si ma plictisesc.Nu sunt nici disperat cum sunt alti adica sa dai 1000lei pe un cont de 99