| Ddragons15 a întrebat:

am si eu o intrebare despre Metin 2 RO si incepe cam asabig grinece nu pot sa fac lvl la cal, am 6 medalii si degeaba.Cand dau click pe grajdar imi scrie:informatii despre cal,incalecatul(folosirea harti de calarie),vreau sa-mi inbunatatesc mountul, pot folosi skilurile la cal.Adica nu pot face misiunile la cal.astept raspunsuri dau funda.

4 răspunsuri:
| cristi_2850 a răspuns:

Se spune ca metin 2 are virusi parerea mea este sa nu te mai joci si sa incerci altceva exemplu max payne 1, 2, 3, mafia 1, 2, fifa s-au pes, GTA, half life macar incearca jocurile astea mie mi se par foarte frumoase

| mafiachalenge a răspuns:

Nu stiu daca tu ai auzi dar metin 2 are virusi parerea mea este s-al stergi si sa instalezi alte jocuri fara virusi metin 2 iti poate strica calculatorul dai pe google si scrie jocuri pc si da acolo pe ce site vrei tu si te inspiri de jocuri acolo

| melennati12 a răspuns:

Iti recomand sa te lasi de Metin2 e un joc care te tine prea mult in fata calculatorului.si macar da. dacaera un juc calumea cu grafica, misiuni bune la NPC-uri dara asa il joci degeaba, si crede-ma stiu ce iti zic am jucat metin 5 ani si ma lasam doar o luna pe an de el..deveneab nebun dupa jocu alahappy si o sa iti dai seaba si tu la urma dupa ce o sa te plictisesti de el si de BUGuirile lui si virusi. Bafta

| Ddragons15 explică:

Numi sunteti deloc de folos.Asta stiam si eu ca are virusi dar asta e n-am ce face si ma plictisesc.Nu sunt nici disperat cum sunt alti adica sa dai 1000lei pe un cont de 99