anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare legata despre Counter strikebig grin Recent am inceput sa joc CS pe servere War3ft mi-a placut f mult pentru ca are magii shopmenu etc Dar eu ma fac pe Human(nr2) sau Shadow Hunter (nr6) si la shadow hunter imi da sa aleg magii.eu pun mereu la serpent war, dar nu stiu cum sa-l folosesc sad adica pe ce buton apas ca sa apara serpent war alta intrebare: cum folosesc magiile ultimate am scris in consola fix asa: bind f ultimate am apasat enter da cand m-am intors la joc nu sa intimplat nimicstraight face Recent folosesc Crypt lord pentru a putea trimite lacuste din alea verzi, dar dupa ce pun punctele la celelate magii, ultimate imi apare ca si cum nu pot sa-l folosesc, cum il deblochez? se deblocheaza automat la un anumit level?

Răspuns Câştigător
| Usturoi a răspuns:

Haide sa-ti explic.La orice rasa magiile se activeaza odata ce tragi in cineva(nu au efect tot timpul), iar la crypt lord la ultimate trebuie sa pui un punct si la el(se deblocheaza de la nivelul 6) si e activat prin shoot(adica cand tragi) si pe f(f+click stanga). Pentru incepatori iti recomand undeadul(e usor de folosit si puternic). Sper ca te-am lamurit. big grin

1 răspuns:
| NarcysCatalyn a răspuns:

Human este cel mai bun dar sa stii cand si unde sa te teleportezi sau orc critica la grenada 3 si omori pe oricine dintr-o grenada.