| GIGOLO987 a întrebat:

Am si eu o intrebare mi s-a furat un cont de Metin2Fun war lv 92 pose+5 sir+9 2 battle+9 dar le-am pus in depozit cum fac sa aflu parola in afara de a o cere de la cel care l-a furat care vrea parola de la depozit pe parola de cont.

5 răspunsuri:
| iustin987 a răspuns:

Intri pe site metin2fun si in dreapta mai sus te loghezi si dai acolo informatiile contului sau ceva de genu si dai afla parola la depozit si iti trimitem parola pe id de mess care ai facut contul funda?

| єχcєєℓ a răspuns (pentru iustin987):

Cum să se logheze mă dacă nu știe id-ul și parola?

| iustin987 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Pai daca are contul facut pe id lui de mess dau acolo joc parola uitate, am uitat parola si ii trimite prin mail un mesaj si sa isi schimbe parola

| goodofwar09 a răspuns:

Deci in primul rand daca a schimbat id-ul pe ell nu mai ai sanse. Daca nu a schimbat id de mess poti da ai uitat parola iti vine pe mess parola de la cont iar apoi de loghezi pe site dai informatii cont si dai trimite sau am uitat parola de la depozit ti0 trimite prin mess si gata iti iei itemele.

| GIGOLO987 explică:

Deci cel care mi-a furat contul vrea parola de la depozit pentru a imi da parola de la cont deci ceea ce inseamna ca nu si-a schimbat e-mail-ul pe el nu?