| killanonim a întrebat:

Am si eu o intrebare si daca stiti cum sa fac va dau funda! Asa am jucat si eu un meci de CSGO foarte bine, si as vrea sa il descarc sa il am gen ca pe o filmare, intelegeti? Intru la istoricul meu de CSGO si dau sa descarc meciul pe care il vreau. asa am dat download si as vrea sa stiu unde il gasesc in folderul cu CSGO va rog eu mult vreau sa le arat prietenilor mei cum am jucat, unde il pot gasi meciul? In folderul cu CSGO dau funda daca merge!

Răspuns Câştigător
| BlaDe12345 a răspuns:

Pai sunt fisiere demo, merg vazute doar cu csgo, pentru a le vedea cu bsplayer sau alte playere trebuie sa le convertesti din demo in avi sau numai stiu in ce.
Cauta pe google, scrie demo to avi sau demo to video, sigur o sa gasesti tutoriale pe Youtube.
Sau csgo demo to video.

3 răspunsuri:
| BlaDe12345 a răspuns:

Asta puteai afla si pe google big grin
X:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\replays
Acolo e fisierul.DEM

| killanonim explică (pentru BlaDe12345):

Le-am gasit dar nu merge sa le deschid, cum fac daca ma ajuti ai funda

| killanonim explică (pentru BlaDe12345):

Imi poti da link ceva gen... de la un program de converter ceva? te rog.

| BlaDe12345 a răspuns (pentru killanonim):

Pai sunt fisiere demo, merg vazute doar cu csgo, pentru a le vedea cu bsplayer sau alte playere trebuie sa le convertesti din demo in avi sau numai stiu in ce.
Cauta pe google, scrie demo to avi sau demo to video, sigur o sa gasesti tutoriale pe Youtube.
Sau csgo demo to video.