| adelinbucur a întrebat:

Am si eu o problema.De ce se vede fifa 16 pixelat cu toate ca am totul dat pe high absolut totul pe high dar totusi se vede pixelat din ce cauza? Se vede nasol ma deranjeaza de exemplu fetele jucatorilor echipamentele stadioanele publicul.Pot rezolva?.A a jocul nu este original

2 răspunsuri:
| smax11223 a răspuns:

In meniul de setari, ai cumva vreo optiune anti-aliasing? Daca da, seteaz-o la maxim. Daca nu, si ai placa video nVidia, si daca ai cel mai nou update de la site-ul nVidia poti seta FXAA din meniul nVidia. Ca sa faci asta dai click dreapta - alegi "nVidia Control Panel" - In partea stanga alegi "Manage 3D Settings" si te duci la "Program Settings" - La (1) dai pe "Add Program" si dupa pe "Browse" - selectezi fisierul executabil (.exe) de la joc si dai pe "Add Selected Program" - La (2) alegi "High-performance nVidia processor" si mai jos gasesti "FXAA" si seteaza-l pe "On" - dupa alege "Apply" si poti inchide meniul nVidia. FXAA merge in multe jocuri si toate cele care folosesc acest anti-aliasing se vad mult mai bine si au un impact foarte mic la FPS. Sper sa fi fost de ajutor. happy

| adelinbucur explică (pentru smax11223):

Am facut asta si nu schimba nimic