Pot sa-ti spun ca problema e in recorder de obicei ele folosesc 40% de ram si aia poate sati scada total Fps-ul daca nai un computere care e TARE performant am avut aceea problema pe laptop aceeasi istorie cu windows xp si 7 unica solutie era Razer Game Booster
(e gratis!) nu scadea deloc fps-ul si calitatea era de invidiat in acellasi timp dupa ce mi-am reinstalat 7 problemele au disparut! acum mi-am luat xbox one si un pc cu 5 ghz si 16 gb ram plus 2 tb memorie asa ca num fac probleme...Mult noroc cu problema!
Da adevarat... Doar ca mie... eu am fps mare imi ajune 100-150 fps dar cand apas tasta de filmat. Boom - 15 fps si sunt disperat esti sigur ca poate merge? Cand incercam sa inregistrez cu un prieten nu ii se auzea vocea ( Cu orice soft.)
Bro incearca ultima data cu Razer game booster e o programs specificata in marirea fps-ului in acelasi timp are si screen recorder daca nici asta nu mai merge nu ai Noroc ai spus ca windowsul e virusat inseamna ca are ram-eater incorporat 're-instaleaza-ti windowsul cu orice Pret poate sati creeze probleme si mai mari de exemplu sa-ti fure datele sau sati deterioreze pc-up si Sry. nai Ce face e virusat Windows-ul
Windows 7 era virusat dar ma gandesc ca poate fi de la Sata pentru ca nu am putut pune XP pe modul AHCI a trebuit sa pun pe IDE
? Uau chiar ai facut-o de oaie ...in primul rind va trebui un hard reset si sati instalezi windowsul pe IDE in al doilea rind jumatate de recorderuri (din motive necunoscute) merg mai bine Pe 7 decit pe xp cred ca e din cauza direct x-ului
Deci... Nu merge in nici un fel!
Ok deci, Eu am un pc destul de bun dupa parerea mea adica in joc am 100-150 Fps dar cand apas sa inregistrez scade brusc la 20 FPS ma ajuta Razer? (si inca ceva am o problema... cand vreau sa inregistrez cu cineva nu ii se aude lui vocea!)
Aveai aceleasi probleme cu win 7 day Nu?
NU Nu aveam aceleasi probleme imi mergea bine 100 fps cand inregistram si se auzea acel prieten ...de pe skype.