| Andreo20123 a întrebat:

.. am si eu o problema.Eu am versiunea de minecraft 1.7.2 de la minecraft.net si ieri am luat un laucher de la minecraft-Romania ca iti poti alege ce versiune vrei tu de la 1.0.0 la 1.7.2 si vreau doar pentru 1.6.4 deoarece majoritatea serverelor au versiune 1.6.4. Inainte de laucherul asta nu aveam probleme cu lagul. De cand il am.Langa username si parola e o casuta cu cati rami sa foloseasca.E setata la 1024 mb si daca o schimb imi da eroare de la java :java virtual machine can't open sau ceva de genu. Pc meu este destul de bun processor Intel core i3, placa video NVidia GeForce gt 430, 8 gb ram sursa nu mai zic. Cand deschid jocul nu am PIC de lag dar cand intru in survival games imi apare langa minecraft can't responding.As vrea sa adaug mai multi rami dar nu stiu cum.Am incercat cu fisierul.bat dar se deschide o fereastra si se inchide repede... am dat si setarile cum trebuie.Dau funda

Răspuns Câştigător
| HalogenGamer a răspuns:

Faci un profil nou sau dai pe un profil deja existent si dai pe,, Edit profile'' si acolo undeva scrie,, Use version'' si acolo iti alegi versiunea de la 1.7.2 pana la 1.0.0.Funda daca te-am ajutat.

4 răspunsuri:
| alexteodoros a răspuns:

Pai, daca ai cont premium, poti schimba direct din 1.7.2, iar daca nu, gaseste un server 1.7.2 sv games, eu joc deja pe unul. Am 6gb ram si nu am pic de lag. Daca vrei serverul spune.mi!

| Andreo20123 explică (pentru alexteodoros):

Cum pot schimba din 1.7.2 in 1.6.4?> si da am cont premium

| HalogenGamer a răspuns (pentru Andreo20123):

Faci un profil nou sau dai pe un profil deja existent si dai pe,, Edit profile'' si acolo undeva scrie,, Use version'' si acolo iti alegi versiunea de la 1.7.2 pana la 1.0.0.Funda daca te-am ajutat.

| Cristikidu01 a răspuns:

Daca e setata la 1024 MB, cand o schimbi ai grija sa fie cu "M" nu cu "MB" la sfarsit

| Alexrusu71 a răspuns:

DA Poţi