| AngelOfD3ath a întrebat:

am si eu o problema in ultima vreme nu prea imi mai merg jocurile imi tot da aceasta eroare cu has stoped working azi am incercat sa joc Starship Troopers si imi da Starship Troopers has stoped working si imi da m-ai jos sa aleg 2 variante cu close program si check online solution imi da si la san andres si la call of duty si multe altelesad am m-ai jucat aceste jocuri acum vreun an si nu aveam problemele asteasadcine stie cum pot rezolva erorile? si din ce cauza apar? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| InVPent a răspuns:

Din cunostintele mele limitate la informatica, parca Windows 8 ocupa cel mai putin spatiu... PARCA

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Poate nu sunt instalate corect jocurile. Incearca sa le reinstalezi. Daca asta nu functioneaza apasa click dreapta pe iconita jocului si cauta " RUN AS ADMINISTRATOR "

| AngelOfD3ath explică (pentru anonim_4396):

O sa incerc sa le reinstalez dar am uitat sa mentionez ca la altele merge sa intru in joc si dupa ce dau start game ma scoate si imi da aceiasi eroarecrying

| InVPent a răspuns:

Ciudat daca te scoate din toate. Incearca sa reistalezi windows-ul, daca nu, dai Check Online Solution si te uiti ce iti zice acolo.

| AngelOfD3ath explică (pentru InVPent):

Nu imi zice nimic ma pune sa astept vreo 2 min si dupa se inchide aia si nu se intmpla nimic si winodwsul l-am tot reinstalat imi da la fel as baga windows xp dar imi mananca jumate din video eu am doar 256 mb video ca s-a ars placa iar la winodws xp imi arata ca mai am 128sad acum o saptamana am schimbat windowsul findca nu imi mergea gta san andres si voiam sa ma bag sa joc samp si nu imi merge nici acumsad