Pai tu i-ai dat add tu care posibil ai dat bani pe un joc, nu l-ai luat de pe g2a cu cd-key sau alte cacaturi.
daca nu iti apare add friend e de la privacy settings ale profilului singurul lucru care-l poti face e sa ii spui sa-si scoata profilul de pe privat sau sa valideze mail-ul cu care se logheaza la steam in caz ca e cazul (nu sunt foarte sigur de ultima varianta) sper ca am ajutat
si daca nu merge in niciun fel sfantu' duh il mai ajuta pe prietenul tau
Ar fi putut bloca cererile din greseala. se repara din setarile profilului dar daca nu inseamna ca ori tu ori el nu indepliniti conditiile steamului de a adauga prieteni (cumpara cu cardul/paypal/paysafe si alte minunatii un joc de minim 5 euro)
Cum ar fi putut sa le blocheze? Si chestia cu bagat banii in steam, a mai facut un prieten cont, nu a bagat bani si totusi l-am gasit si i-am dat add! Chiar eu l-am ajutat sa il faca!
Pai tu i-ai dat add tu care posibil ai dat bani pe un joc, nu l-ai luat de pe g2a cu cd-key sau alte cacaturi.
daca nu iti apare add friend e de la privacy settings ale profilului singurul lucru care-l poti face e sa ii spui sa-si scoata profilul de pe privat sau sa valideze mail-ul cu care se logheaza la steam in caz ca e cazul (nu sunt foarte sigur de ultima varianta) sper ca am ajutat
si daca nu merge in niciun fel sfantu' duh il mai ajuta pe prietenul tau
ProWaf întreabă: