| lHarDl a întrebat:

Salut, TPU, am si eu o problema, nu de curand ( acum 2 ore) ma jucam 4story ma jucam eu... deodata s-a blocat pc-u, i-am dat restart s-a aprins calculatorul si cand am dat in My computer, nu mai erda D-ul, dau funda?

PS:Eu am si niste probleme la pc, uitati id: mihai_boss201055, ma contactati acolo daca vreti sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| Supps a răspuns:

Cel mai probabil ai fost victima unui atac informatic numit Java Drive-by, un troian a fost instalat fara ca tu sa iei la cunostiinta acest lucru, apoi acest program a sters intreaga partitie.

| lHarDl explică (pentru Supps):

Bine, bine dar cum rezolv chestia asta, aveam acolo chesti importante

4 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Incearca sa accesezi partitia disparuta deschizand explorer-ul, iar in bara adresei scrie: D:\
Daca nu merge inseamna ca partitia nu mai exista si acum este doar ur si simplu spatiu neformatat, daca insa reusesti sa accesezi partitia, in caz ca nu mai este nimic pe ea, descarca de pe net File Scavanger si cu acel program iti vei recupera fisierele.

PS: Imi pare rau dar nu iti pot comunica id-ul de mess, acela il au doar persoanele apropiate.

| lHarDl explică (pentru Supps):

Mersi pentru raspuns dar am rezolvat problema, separe ca era din unitate trebuia sa imiping firele acealea

| Supps a răspuns (pentru lHarDl):

Nu ai specificat ca ai 2 harduri